top of page
Dancer with Hoop

Preuzmite kontrolu nad svojim zdravljem

Naš organizam je samoregenerišući i samolečeći sistem. Više miliona ćelija funkcioniše zajedno u savršenoj harmoniji, sve dok se ona ne naruši.

 

Narušena harmonija dolazi od toksina i mikroorganizama koje unosimo u organizam, i od nedostatka osnovnih komponenti, gradivnih i zaštitnih, koje služe da se odbranimo od napada. 

 

Ukoliko otkrijemo uzrok poremećaja zdravlja, otklonimo štetne subjekte i nadoknadimo neophodne materije, imamo velike šanse da povratimo svoje zdravlje, u potpunosti.

Hand Strewing Sand

Otkrijte uzrok

Ukoliko tretirate samo simptom bolesti (bol kod artritisa, povišen šećer u krvi kod dijabetesa, visok pritisak), to retko dovodi do izlečenja i oporavka organizma.

 

Pronalaženje, identifikacija i tretiranje samog korena problema, što su osnovna načela funkcionalne medicine, ima mnogo bolje šanse da uspešno reši zdravstvene probleme jedne osobe.

 

Koristeći naučne principe i dokaze, napredne laboratorijske testove i tretmane, pre svega dijetetske izmene, funkcionalna medicina uspostavlja balans fizioloških procesa u organizmu.

 

Cilj funkcionalne medicine je doživotno, optimalno zdravlje osobe. 

Beach Fun

Povratite svoj život

Da bi se borila sa hroničnim oboljenjima, funkcionalna medicina koristi dva, naučno potvrđena, principa:

1. Dodati ono što nedostaje organzmu da povrati stanje optimalnog funkcionisanja,

2. Ukloniti sve ono što smeta organizmu da dostigne stanje optimalnog zdravlja.

 

Jednostavno govoreći, vaše telo, prirodno želi da bude zdravo. Međutim, često se dešava da organizmu nedostaju osnovne komponente da bi funkcionisao na najbolji način. FUNKCIONALNA ISHRANA ima zadatak da otkrije te komponente i da ih vrati organizmu, kao bi on povratio optimalno zdravlje.

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page